Yhdistys-aktiivi Sihteeri

Mikä on Yhdistysmappi?

Yhdistysmappi on verkossa toimiva yhdistysten jäsenrekisteriohjelma, joka hallitsee yhdistyksen tai seuran koko laajan toiminnan sieltä, missä sinä olet. Yhdistysmapin avulla voit ottaa vastaan ilmoittautumisia ja siirtää uusien jäsenten tiedot suoraan jäsenrekisteriin, viestittää ryhmille, laskuttaa jäsenmaksut, muut osallistumismaksut ja tuotteet yms. sekä seurata niiden maksamista. Henkilö- ja ryhmäkohtaiset budjettiseurannat helpottavat rahastonhoitajan tehtäviä. Voit myös raportoida jäsenistön aktiivisuudesta avustuksia varten. Yhdistysmapin avulla lisenssitiedot pysyvät ajan tasalla.

Kaikille näkyvän kalenterin avulla jäsenet ja ryhmät ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Yhdistyksen ja ryhmien toimintaa ohjataan kausikohtaisesti, uutta kautta voidaan suunnitella ja aloittaa vanhaa vielä täydennettäessä.

Kun kaikki yhdistyksen toiminnat ovat samassa paikassa, päällekkäisen työn määrä vähenee.

MVS Logo M&V Software Oy
Pyynpäänkatu 17 B, 26100 Rauma